Wij gebruiken cookies om Lifestyle2go.com nog beter te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding  

follow us


Over mij


Wat leuk dat je mijn site hebt gevonden!

 

Op Lifestyle2go.com deel ik door middel van wekelijkse blogs, al mijn persoonlijke mooie bevindingen op het gebied van Lifestyle, die het leven veraangenamen.

 

Jarenlang was ik voor mijn omgeving een vraagbaak op het gebied van reizen, mode, interieur, recepten, beauty, evenementen en nog veel meer.

 

Mijn creativiteit komt onder andere voort uit de vele reizen die ik heb gemaakt en de verschillende landen en plaatsen waar ik als kind heb gewoond met mijn ouders, alleen en later met mijn gezin.

 

Mijn werk als interieur specialiste kreeg ik van huis uit mee. Mijn moeder was altijd bezig met het inrichten en veranderen van ons interieur. Onbewust nam ik dat al als kind over en zorgde er voor dat mijn kamers een eigentijdse en warme look kregen.

 

Sindsdien heb ik vele verbouwingsprojecten begeleid en mij intensief bezig gehouden met interieur inrichtingen met mijn bedrijf: MOS Interiors.

 

Als interieur specialiste en redacteur voor een lifestyle tijdschrift hebben alle wonderlijke plekken op de wereld die ik bezocht heb als ook de vele mensen die ik op mijn pad ben tegengekomen, mij geïnspireerd bij mijn gevoel voor kleur, ruimte en inzichten in trends. Daarnaast ben ik zeer bevoorrecht te mogen wonen in een inspirerend stuk werelderfgoed: het centrum van onze eigen hoofdstad ‘Amsterdam’.

 

Laat ons jullie meenemen naar de mooie dingen van het leven en schroom vooral niet ons van commentaar te voorzien onder aan de blogposts of op de Facebookpagina van Lifestyle2go.

 

Veel lees- en kijkplezier!

 

Madelon Oudshoorn Spaargaren

 

Klik hier voor meer informatie. 

Meest populaire berichten
Dressed with Love
Geplaatst op: 02 oktober 2015 Geplaatst door: Madelon

Lieve volgers. Het is al heel wat maanden geleden dat ik mooie dingen van het leven deelde met jullie. Ik hoef niemand uit te leggen dat het leven vaak anders loopt dan je wellicht plant, zodat werk en hobby’s plaats moeten maken voor belangrijker zaken.