Wij gebruiken cookies om Lifestyle2go.com nog beter te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding  

Dressed with Love

Lieve volgers.

Het is al heel wat maanden geleden dat ik mooie dingen van het leven deelde met jullie. Ik hoef niemand uit te leggen dat het leven vaak anders loopt dan je wellicht plant, zodat werk en hobby’s plaats moeten maken voor belangrijker zaken.
Al kan ik niks beloven, wil ik hierbij mijn stinkende best doen om de draad weer op te pakken. Er liggen nog zoveel mooie belevenissen op de plank waar ik over wil schrijven!

Om met iets moois te beginnen, wil ik graag de nieuwe collectie van mijn oude partner en lieve vriendin Kitty en haar business partner Anne onder de aandacht brengen.
Dressed with love heeft ook voor deze winter hun vertrouwelijke modellen weer voorzien van zeer vrouwelijke stoffen en warme kleuren .

Het moet gezegd worden, als ik mijn groene Maxima jurkje draag van het vorige winterseizoen, word ik overspoeld door complimenten over mijn jurk en de vraag waar hij te koop is. Bovendien laten hun modellen je behalve vrouwelijk ook zeer slank voelen door hun strakke taille en À-lijn.
En wat een feest dat ze vanaf januari 2016 ook een Dress-room openen in het centrum van Amsterdam!

www.dressedwithlove.nl 

Plaats een reactie
Naam
E-mail
Reactie
Je reactie is verzonden!